Fradrag for almindeligt havearbejde  

Ser du havearbejdet som noget der bare skal overståes, eller har du simpelthen ikke tiden til at holde haven ved lige, er det nu muligt at få fradrag for lønudgifterne til havearbejde.

Skattefradraget kan gives til følgende havearbejder i forbindelse med boligfradraget:

» Græsslåning
» Hækklipning
» Lugning
» Beskæring af buske og træer
» Snerydning


Sådan kommer du igang
Du kan gratis og nemt få 2-3 tilbud fra forskellige professionelle havemænd i dit område og så kan du selv beslutte dig for, hvilket af de 2-3 tilbud, du helst vil bruge.

  • Det er enkelt og nemt
  • Vi sparer dig for tid og besvær

Det er muligt at få fradrag for almindeligt havearbejde. Finansministeriet nævner ikke muligheden for at få fradrag for en egentlig renovering af have. Eksempelvis nævnes der ikke muligheden for fradrag i forbindelse med udgifter til omlægning af have med hjælp fra havearkitekter/landskabsarkitekter.

Snerydning er et problem for alle husejere i vinterperioden. Det er ofte svært at få tid til at fjerne sneen fra fortorve og havegange mv. inden man skal på arbejde. Skattefradrag for snerydning er derfor en rigtig god ting for boligejere. Man sparer ca. 33% af udgifterne, gennem skattefradraget, da der er minimale materialeudgifter forbundet med snerydning.

Se mere om håndværkerfradrag på www.haandvaerkerfradrag.dk